Trainingsarbeid begint vruchten af te werpen

Een zeer gemotiveerde groep van vijftien zwemmers en begeleiders stonden op zaterdagmiddag 14 oktober aan de start van het eerste deel van het JJS circuit in Zutphen. De afgelopen weken is er hard getraind. Het team van trainers heeft de opzet van trainingen gewijzigd en we trainen op andere tijden. Heeft dit een positief effect op de zwemtijden? …

De eerste 10 zwemmers die voor Batavia Swim aan de start verschenen verlieten het water met een PR. Uiteindelijk zouden er die middag 54 PR’s gezwommen worden, en dat geldt dan voor dames, heren en is selectie breed. Een hele mooie start die we hopelijk door kunnen trekken naar het GK en NJJK. Een paar dingen wil ik er even uit lichten. Youri Jansen verbeterde zijn PR met 151% op de 200 wissel, Suzy Bokman deed dat op de 100 vrij met 140% en op de 100 school met 123%, en Jesse zwom een NJJK limiet op de 50 meter vrije slag! Een mooie middag met goede resultaten, we zijn op de goede weg.

Behangen met medailles werd aan de terugtocht begonnen. Op naar Bremen.