Flevomeerkamp Putten 18 november 2017

Het werd een gezellig middag in Putten bij de Flevomeerkamp. Met 24 zwemmers verschenen we aan de start. We gingen goed van start met een nieuw PR en een zilveren medaille voor Lieve Faber op de 50 mtr schoolslag. Lisa Verbeek, Ella-Marie Kurzmann en Liviana Kesimaat behaalden allemaal een nieuwe PR op deze afstand. Voor Noor Broer was het de eerste keer dat ze deze afstand zwom en ze zette een mooie tijd neer.
Op de 50 mtr schoolslag voor jongens pakte Jasper Stoel de gouden medaille en scherpte zijn tijd met 4 seconden aan. Ook Leo Lokhorst, Luc Smits en Siem Faber kwamen met een nieuw PR uit het water. Bij de 50mtr school slag Minoren 5 en junioren 1 zette Suzy Bokman en Arwen van Aggele een nieuw PR op de klokken.
Dan de 50mtr. schoolslag jongens minioren 5 en 6. Luca Gerringa legde beslag op het zilver. Jeroen Hoogers greep net naast de prijzen maar haalde wel zij PR en Lars ten Katen boekte een nieuw PR.
100mtr. schoolslag meisjes junioren 2 en 3. Anne-Lin Meijering pakte de eerste plaats in nieuw PR. van 1.43.70 sec.
100mtr. school jongens junioren 1 en 2. Tumani Graham werd derde in een nieuwe tijd van 1.53.52.sec.
100 mtr. schoolslag meisjes jeugd 1 en 2. Shannon Agricola zwom 2 seconden sneller dan haar oude tijd die goed was voor zilver.
100mtr. schoolslag heren ging tussen Lesley Smits en Hans Stoffers van Triton Putten. Het werd voor beide zwemmers een nieuw PR en een zilveren medaille voor Lesley. Deze afstand betekende voor Pepijn van der Kroft de start van het wedstrijdzwemmen. Zijn sterke beenslag, die hij ontwikkeld heeft als waterpolo keeper brachten hem tot 1.31.18 sec. Yoeri Jansen bleef net boven zijn snelste tijd.
50 mtr vrije slag voor meisjes minioren 5 en 6. Lieve Faber kreeg de gouden medaille omgehangen voor een nieuwe tijd van 42.43 sec. Ella-Marie Kurzmann pakte het brons en Lisa Verbeek en Lieke Kikstra eindigden alle met een nieuw PR. Liviana Kesimaat en Noor Broer zette alle twee mooie tijden neer.
Toen kwam de 50 mtr. vrijeslag jongens minioren 2 en 3. Jasper Stoel pakte de bronzen medaille en Siem Faber kwam op de 4de tijd binnen, alle twee wel in een nieuwe tijd. Leo Lokhorst en Luc Smits haalden bijna hun scherpste tijd.
Bij de meisjes 50 mtr vrijeslag minoren 5 junioren 1, waren zowel Arwen van Aggele en Suzy Bokman snel met een nieuw PR.
Op de 50 mtr vrijeslag jongens junioren 5 en 6 legde Jeroen Hoogers beslag op de 2de plaats en Luca Gerringa en Lars ten Katen waren even snel en belanden samen op de derde plaats. Bram Meijering krijgt de prijs voor de grootste verbetering. Hij scherpte zijn tijd met maar liefst 35 sec. ! aan tot 51.23 sec.
Op de 100 mtr vrije slag meisjes pakte Anne-Lin de bronzen plak, bij de jongens pakte Keshav Bhikhoe het zilver en bij de dames pakte Shannon het goud.
Bij de heren 100 vrije slag dook Lesley Smits onder de minuut en dat leverde hem een zilveren medaille op. Yoeri Jansen was 8 sec. sneller dan zijn snelste tijd en Pepijn van der Kroft zette een mooie tijd neer om de volgende keer onder te duiken.
Na de succesvolle estafettes was het gedaan met deze zwemwedstrijd.
Met een berg medailles en nieuwe PR’s gingen we huiswaarts. Zwemmers, ploegleiders, trainers en officials heel erg bedankt voor jullie inzet. En op naar de volgende wedstrijd.