Veel PR’s en medailles bij deel 2 JJS in Zutphen

Op zaterdagmiddag 4 november startte deel2 van het Junioren-Jeugd-Senioren circuit in Zutpen. Voor Batavia Swim verschenen 13 zwemmers aan de start. Als eerste zwemmer verscheen Nienke in de baan voor de 400 mtr. Bij het aantikken had ze haar tijd met 3 sec. aangescherpt tot 5.30.16. Ze zou die middag nog een PR zwemmen op de 50 school en met een gouden, zilveren en bronzen medaille huiswaarts keren.Het tweede programma was de 200 mtr. rug voor de heren. Youri beet de spits af en ook een stuk van zijn tijd, de klok stopte op 3.02.28 een verbetering van 31! seconden van zijn oude tijd.

In de tweede serie gingen Andy, Jarmo, Remi en Lesley van start waarbij Remi en Lesley beide een nieuw PR lieten noteren.

Dames 200 wissel leverde 2x een PR op voor Shannon en Nynke. Shannon was 12 seconden sneller dan haar oude tijd en Nynke 19 sec! Goed gedaan dames.

Bij de heren 200 wissel verschenen Keshav, Youri, Ivan, Jarmo en Remi in de baan. Voor Keshav, Ivan en Remi betekende dit een nieuw PR.

Suzy mocht starten op de 50 vrij net als Nynke en Shannon. Suzy verbeterde haar PR tot 46,58 en Nynke eindigde precies op haar oude tijd.

De 50 vlinder voor heren Keshav, Andy en Jarmo leverde voor alle zwemmers een PR op.

Dames 100 rug met Suzy leverde een mooi PR op van 116% een verbetering van 10sec. met haar oude tijd.

Heren 100 school met Jesse, Youri, Keshav, Remi en Thomas. Voor Jesse en Thomas betekende deze afstand een nieuw PR. Voor Thomas waren de druiven echter zuur omdat hij ondanks een PR de limiet voor het NJJK op 0.00.14 miste. Dan moet het maar gebeuren tijdens het GK, Go Thomas Go!

Bij de 50 rugslag heren werden 4 nieuwe PR’s gezwommen Ivan, Keshav, Andy en Lesley, scherpte allemaal hun tijden aan.

Er is kennelijk de laatste tijd tijdens de trainingen wat meer aandacht gegeven aan de vlinderslag. Shannon en Nynke haalden beide een mooi nieuw PR op de 100. Nynke verbeterde haar tijd met 16 sec. Voor Shannon een nieuwe tijd van 1.35.16 een verbetering van 23 sec! met haar oude tijd en de grootste persoonlijke verbetering voor deze dag.

Als laatste nummer was het koningsnummer de 100 mtr vrij. Voor Batavia Swim kwamen alle heren in de baan. De strijd tussen de heren uit de Top selectie is groot, wie duikt er onder de 60 seconden! Remi 1.00.45, Jarmo 1.00.36 en Lesley was de man van de dag met 0.59.84.

In de finales die volgden werden er nog een aantal medailles vergaard.