Eindelijk weer eens een thuiswedstrijd voor 31 Batavia Swim zwemmers. De rugslag en schoolslag stonden zaterdag 7 april 2018 in de Koploper centraal; 25, 50, 100 en 200 meters met een afsluiting van estafettes. Minioren, junioren, jeugd 1 en zelfs 2 masterzwemmers stonden voor Batavia Swim aan de start. Bij elkaar zijn er 47 nieuwe persoonlijke records gezwommen en haalden we 4 keer de 1e plaats (Robine, Ella-Marie, Jasper, Jeroen), 8 keer de 2e plaats (2x Ingmar, 2 x Youri, Robine, Tumani, Jasper, Lars) en 5 keer de 3e plaats (2x Clemens, Ella Marie, Lars, Keshav). Ook bij de estafettes (4 x 25 meter school en 4x 50 meter school) pakte Batavia Swim de eerste plek.

Mooie resultaten en veel lol! Goed gedaan Keshav Bhikhoe, Eric van den Blink, David Bos, Noor Broer, Jesse Bruines, Semanure Demirci, Ingmar Etmans, Mette Etmans, Lieve Faber, Siem Faber, Tumani Graham, Jeroen Hoogers, Sylvan Jager, Nynke Jansen, Youri Jansen, Lars ten Katen, Liviana Kesimaat, Lieke Kikstra, Jayden Koster, Ella Marie Kurzmann, Leo Lokhorst, Anne-Linn Meijering, Bram Meijering, Merlijn Moot, Robine Moot, Danisha van Mulier, Roel van der Schee, Jasper Stoel, Leona Teunisse, Lisa Verbeek en Clemens Wolters.

Dank aan alle vrijwilligers (van opbouwers, officials en speaker tot ploegleiders, kaartjeslopers en trainers… en voor alle anderen die ik vergeten ben) en publiek voor jullie bijdrage aan deze leuke wedstrijd!

Klik hier voor de totaaluitslag en hier voor de persoonlijke uitslagen.