Dit weekend kwamen totaal 42 (!) van onze zwemmers uit tijdens het Swim Kick circuit in Kampen en het Laco Heuvelrugcircuit in Driebergen.

De jongste zwemmers haalden totaal 22 medailles op in Kampen. De eerste prijzen waren voor Matthijs Renaud (25 meter vrije slag), Isabel Renaud (50 meter vrije slag en 50 meter rugslag), Jasper Stoel (100 meter rugslag, categorie minioren 5), Luca Gerringa (100 meter rugslag categorie minioren 6), Ella Marie Kurzmann (100 meter rugslag en op de estafette 4 x 50 meter vrije slag voor Lieve Faber, Ella Marie Kurzmann, Luca Gerringa en Jasper Stoel. Kijk hier voor het wedstrijdverslag en hier voor de persoonlijke uitslagen.

Voor de junioren en jeugdzwemmers zijn de wedstrijden meestal zonder medailles maar zeker niet minder spannend. Na een zware trainingsweek behaalden de wedstrijdzwemmers in Driebergen 17 persoonlijke records. Ook was er een 2e plaats voor Stefan Waalkens (200 meter rugslag) en een 3e plaats voor Nienke van der Klugt (200 meter rugslag). Kijk hier voor het wedstrijdverslag en hier voor de persoonlijke uitslagen.

Natuurlijk een speciaal dank je wel voor alle vrijwilligers die actief zijn bij de voorbereiding en tijdens de wedstrijden!