Annelieke Stegink behaalde tijdens het Nederlands Kampioenschap wedstrijdzwemmen voor junioren en jeugd een zilveren medaille op de 50 meter vrije slag. Parazwemmer Jesse Bruines behaalde een bronzen medaille op de 50 meter vlinderslag.

Van 13 tot en met 16 juni 2019 waren 7 wedstrijdzwemmers van Batavia Swim bij het Nederlandse Junioren en jeugd Kampioenschappen (NJJK) lange baan in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. In een sterk veld met 681 zwemmers van 95 verenigingen mochten Jesse Bruines, Thomas Burgmeijer, Lars ten Katen, Nienke van der Klugt, Annelieke Stegink, Remi van der Schee en Stefan Waalkens zich met de besten van Nederland meten in hun categorie op totaal 24 afstanden. Er werden naast de 2 medailles ook vele persoonlijke records gezwommen en in de ranking op basis van puntentelling pakte Batavia Swim de 40eplaats.

Bekijk hier alle uitslagen van het NJJK.

Gelderse B Kampioenschappen in Doetinchem

Afgelopen weekend zwommen Nynke en Youri Jansen ook tijdens de Gelderse B Kampioenschappen in Doetinchem een paar mooie persoonlijke records.

Bekijk hier alle uitslagen van de GBK.