Batavia Swim Clubkampioenschap en BBQ

zaterdag 6 juli 2024

Op zaterdag 6 juli organiseren we het Clubkampioenschap met aansluitend een BBQ en prijsuitreiking. Het wordt natuurlijk weer supergezellig met de afstanden die we gaan zwemmen en de familie/fun estafette. Vaders, moeders, broertjes en zusjes (in het bezit van een a-diploma) zijn van harte welkom.
Tijdens de BBQ worden de medailles en bekers uitgereikt aan de zwemmers en gaan we afscheid nemen van twee officials.

Hoe laat, waar en wat kost het
Deelname aan het clubkampioenschap is bij de contributie inbegrepen.

Voor de BBQ vragen we een vergoeding. Voor volwassenen bedraagt deze € 15,00 en kinderen tot 12 jaar € 7,50 (Minioren 6 en meisjes junioren 1). De BBQ start na het Clubkampioenschap in de watertuin van zwembad de Koploper om 17:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

Eten
Je kunt kiezen uit, vlees, of vegetarisch, aan te geven op het formulier hieronder en er zijn salades en stokbrood. De kosten worden via de contributie verrekend.

Drinken
Er zal ranja en water zijn en iedereen krijgt twee consumptiemunten die uitgegeven kunnen worden aan fris, een drankje of een ijsje. Mocht je meer dorst hebben dan kan je consumpties bestellen en afrekenen aan de bar.

Vrijwilligers
We zijn op zoek naar ouders die mee willen helpen met de organisatie van de BBQ. Opgeven kan via penningmeester@bataviaswim.nl

 

AANMELDFORMULIER