De wedstrijdzwemmers van Batavia Swim uit Lelystad doen het goed bij verschillende kampioenschappen. Er zijn medailles geoogst bij de jaarlijkse nationale jaargangfinale voor minioren, bij de Gelderse kampioenschappen en bij de Flevo Meerkamp.
 

Jaargangfinales minioren

Zeb en Yanniek mochten uitkomen op de jaarlijkse nationale jaargangfinale voor minioren in Leiden op 21 en 22 mei, een NK voor de zwemmers van 8 tot en met 11 jaar. Yanniek hield goed stand en verbeterde zijn persoonlijke records. Zeb heeft zelfs vier medailles binnengehaald: brons op de 50 vrij, 100 vrij en 100 rug en goud op de 200 vrij.

Gelderse kampioenschappen Junioren  en Jeugd

Arie, Hayleigh, Jesse, Lars, Leo, Lieke, Lieve, Luca, Maria, Semanure, Siem en Sylvan plaatsten zich met pittige limiettijden voor de Gelderse Kampioenschappen langebaan. Al deze zwemmers zwommen een of meerdere individuele afstanden. Ook was er een estafetteteam. Het regende persoonlijke records, en dat is knap onder alle spanning.

Er zijn heel veel medailles behaald:
Siem Faber, brons op 400 wissel. Luca Gerringa zilver op 100 vrij en goud op 200 vrij. Lars ten Katen, brons op 400 wissel Zilver op 50 rug en 200 vrij en maar liefst 3 x goud op 100 rug, 200 rug en 400 vrij.

Jesse Bruines haalde in het para klassement 2 bronzen medailles.

Het kroonstuk is toch echt het goud op de estafette 4 x 200 vrij voor Lars ten Katen, Sylvan Jager, Arie Brussaard en Luca Gerringa.