Tijdens de zonnige Midzomer Medaillewedstrijd in het buitenbad van ’t Harde pakten onze wedstrijdzwemmers zaterdag 30 juni 2018 overall de 2eplek. Een knappe prestatie voor Batavia Swim die deze week één jaar bestaat. De 29 zwemmers van Batavia Swim zwommen naar totaal 48 persoonlijke records waarvan Danisha van Mulier de grootste voorbetering liet zien op de 50 meter schoolslag. Arwen van Aggele , Ingmar Etmans, Ella-Marie Kurzmann, Lars ten Katen, Leo Lokhorst, Robine Moot, Quinn Prins Jasper Stoel, Leona Teunisse, Elina Teunisse en Clemens Wolters mochten de medailles ophalen.  Het heerlijke weer, de enthousiaste zwemmers, publiek en vrijwilligers maakten het weer tot een gezellige wedstrijd!

Klik hier voor alle uitslagen per serie en hier voor de persoonlijke uitslagen.

P.S. Wie is handig en timmert een mooie prijzenkast in elkaar?  De beker is nu bij Ingmar en komt woensdag weer richting de Koploper. Wie wil hem ook een weekje op de kast? 😉

Jasper Stoel en Lars ten Katen Jaargangfinale 2018
Op zondag 1 juli behoorden Jasper Stoel en Lars ten Katen bij de 24 beste zwemmers van Nederland in de leeftijd van 8 tot en met 11 jaar die mochten starten tijdens de Speedo Sportemotion Jaargangfinale 2018 in Dordrecht. Jasper Stoel ging op voor de 100 meter rugslag, behaalde zijn beste tijd en werd 21e. Lars ten Katen pakte dezelfde plek op de 100 meter vlinderslag.