Batavia Swim – BBQ – ALV – Zaterdag 28 augustus 2021

Op zaterdag 28 augustus organiseren we weer de BBQ als kick-off voor het nieuwe seizoen. Tijdens deze gezellige avond praten we jullie ook bij over de plannen voor het nieuwe seizoen. Je kunt vragen stellen over trainen en de trainingsaanpak. Verder vertellen we over de tijdwaarnemers- en trainerscursus en over de vacatures die we als vereniging in te vullen hebben. Natuurlijk volgen we de coronamaatregelen dus we zullen eind augustus bekijken of de BBQ ook echt door kan gaan met de dan geldende maatregelen.

Hoe laat, waar en wat kost het
De BBQ zal eind van de middag starten (exacte tijd volgt).

De locatie is:
Watersportvereniging Het Bovenwater
Uilenweg 15
8245 AB Lelystad

Eten
We vragen een kleine vergoeding van € 7,50 p.p. (€ 5 voor kinderen tot en met 10 jaar). Je kunt kiezen uit, vlees, vis of vegetarisch, aan te geven op het formulier en er zijn salades en stokbrood. De kosten worden via de contributie verrekend.

Drinken
Wij zorgen voor ranja, koffie en thee. Mocht je behoefte hebben aan iets anders dan ben je daar vrij in om zelf mee te nemen.

Vrijwilligers
We zijn op zoek naar ouders die mee willen helpen met de organisatie van de BBQ. Opgeven kan via penningmeester@bataviaswim.nl

 

AANMELDFORMULIER

ontwerp van logo, huisstijl en website

ontwerperij.nl

Fietsonline.com dé online fietsenwinkel Je nieuwe fiets staat bij ons

www.fietsonline.com

Training met een real-time aanwijzingen terwijl je traint

aquacam.us

Marketing advies en interim projecten

mail@merkwijs.nl