Robine Moot en Lars ten Katen in de prijzen!

Tijdens de Gelderse Minioren Finales in Vaassen stonden het afgelopen weekend de wedstrijdzwemmers van 6 tot 12 jaar in het middelpunt. Na de succesvolle Gelderse Kampioenschappen voor junioren afgelopen week gingen nu 10 wedstrijdzwemmers van Batavia Swim van start. Robine Moot haalde maar liefst 3 bronzen medailles op tijdens de 100 meter vrije slag, 100 meter wisselslag en 100 meter rugslag. Alle afstanden in een persoonlijk record. Ook Lars ten Katen haalde met een persoonlijke recordtijd een bronzen medaille op tijdens de 400 meter vrije slag!

David Bos, Lieve Faber, Siem Faber, Luca Gerringa, Jeroen Hoogers, Lars ten Katen, Lieke Kikstra, Leo Lokhorst, Robine Moot en Jasper Stoel haalden totaal 4 medailles en 17 persoonlijke records. Uitslagen op site KNZB Oost en als deze binnen zijn ook op de site. Wat een geweldige prestatie! En dat het leuk was straalt van de foto’s af 😉

En natuurlijk dank aan de trainers, ploegleiding (ook voor de foto’s) en het publiek!

6 Batavia Swim zwemmers aan de start bij NJJK!
Volgende week (14-17 juni) verschijnen voor Batavia Swim Jesse Bruines, Thomas Burgmeijer, Martin Ruiter, Remi van der Schee, Annelieke Stegink en Stefan Waalkens aan de start van de Nederlandse Junioren & Jeugd Kampioenschappen (NJJK) in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. Volg de zwemmers via livetiming!