Zaterdag 2 februari 2019 gingen 32 zwemmers van Batavia Swim naar deel 2 van de Flevomeerkamp in Almere. Van de eerste minioren tot aan de masters. Er werden behoorlijk wat medailles (17x*) opgehaald en persoonlijke records (52x) gezwommen. Goed gedaan allemaal! En op de foto te zien (met dank aan Claudia Stoel) was het ook heel gezellig. 

* Medailles waren er voor: Arie, Emma Juliette, Jasper, Jeroen, Lars, Leo, Luca, Miquel, Nynke, Robine, Tumani. De grootste verbetering in PR liet Emma Julliette zien.

Klik voor alle wedstrijduitslagen hier en voor de persoonlijke uitslagen hier.


Afgelopen maand stond Batavia Swim bijna elk weekend aan de lat ehhh… aan het bad voor een wedstrijd. Helaas lukte het mij deze maand niet om de verslagen te maken en deze op de website te plaatsen #hulpgevraagd .

Dus nu maar in één keer.

#Hulp gevraagd!
Vind je het leuk foto’s te maken tijdens een wedstrijd (zoals een leuke groepsfoto en foto’s bij de medailles) en een kort sfeerverslagje te schrijven van de wedstrijden? Geef je op via communicatie@bataviaswim.nl of schiet Brigitte Breugom aan, om af en toe eens te helpen. Vele handen maken licht werk!