Veel Lelystadse sporters hebben in 2019 een bijzondere prestatie neergezet. Om hen in het zonnetje te zetten organiseert Sportbedrijf Lelystad op zaterdag 7 maart 2020 (14 – 17.30 uur) een huldiging in het Agora Theater!  

Vanuit Batavia Swim is Jesse Bruines opgegeven voor de categorie Aangepast Sporten en onze eerste plek in de Flevomeerkamp is aangemeld voor de categorie Teamprestatie t/m 17 jaar. Dat betekent dat al deze zwemmers naar de huldiging mogen komen. De zwemmers die afgelopen jaar hebben meegedaan aan de Flevomeerkamp of de NZC (Nationale Zwem Competitie want ook daar zijn we 1e geworden) mogen ook meelopen in de Kampioenenparade en krijgen een plek op de eerste rijen van de theaterzaal om het programma volgen. Dat zijn dus eigenlijk alle zwemmers 😉 

Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s mogen natuurlijk mee om iedereen toe te juichen. Zij kunnen in de rest van de zaal een plekje zoeken (vanaf 14.45 uur is de zaal open). Deelname is gratis. 

Vind je het leuk om mee te gaan? Meld je hieronder aan via onderstaande aanmeldknop omdat we de grootte van de groep moeten doorgeven aan de organisatie. Lia Bruijn en Brigitte Breugom begeleiden de zwemmers tijdens de parade en in de zaal. Heb je nog vragen? Stel ze via communicatie@bataviaswim.nl.

In de flyer hieronder lees je meer over het hele programma.