Onze parazwemmer Jesse Bruines behaalde dit weekend tijdens het Nederlands Kampioenschap wedstrijdzwemmen voor junioren en jeugd 5 medailles! Op de 50 meter vlinderslag én de 100 meter vrije slag mag hij zich zelfs Nederlands kampioen noemen. Hij won een zilveren medaille op de 400 meter vrije slag en een bronzen medaille op zowel de 200 meter wisselslag als de 200 meter vrije slag. Supertrots zijn wij op jou. GEFELICITEERD!

Van 6 tot en met 8 december 2019 waren 3 wedstrijdzwemmers van Batavia Swim bij het Nederlandse Junioren en jeugd Kampioenschappen (NJJK) korte baan in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. In een sterk veld met 100 verenigingen mochten Jesse Bruines, Thomas Burgmeijer en Annelieke Stegink zich met de besten van Nederland meten in hun categorie. Pakte Annelieke in de series nog de 2e plek op de 50 meter vrije slag, in de finale werd ze op 5 honderdste 4e. Niet getreurd Annelieke, de lange baan is in 2020 van jou! In de ranking op basis van medailles pakte Batavia Swim de 18e plaats.

Update 7 februari 2020: En dan komt wethouder Elly van Wageningen Jesse ook nog in het zonnetje zetten! Lees het gehele nieuwsbericht op de website van de gemeente Lelystad .

Bron: Fotostudio Wierd

Druk zwemweekend voor Batavia Swim

En laten we de prestaties van alle Batavia Swim zwemmers van dit weekend niet vergeten… Annelieke en Thomas tijdens het NJJK. Medailles voor Shania (goud op 100 meter vlinderslag en brons op 50 meter vrij) en Arie (brons op 100 meter schoolslag) en mooie pr’s van de andere zwemmers tijdens de GBK en natuurlijk de vele medailles tijdens de Flevomeerkamp in Almere.