Tijdens de Gelderse Kampioenschappen Lange Baan in Nijmegen won Martin Ruiter het all-in jeugdklassement. Na 2 (warme) weekenden van wedstrijdzwemmen met 11 zwemmers is Batavia Swim geëindigd op een mooie 4eplaats van de 35 deelnemende verenigingen (klik hier voor het medailleoverzicht). Niet gek toch?!

Jarmo van den Blink, Jesse Bruines, Thomas Burgmeijer, Mette Etmans, Nienke van der Klugt, Ya’elle Lücht, Andy Luijendijk, Janneke Ruiter, Martin Ruiter, Remi van der Schee en Annelieke Stegink haalden gezamenlijk 14 gouden medailles, 7 zilveren medailles, 6 bronzen medailles en 25 persoonlijke records op.

Remi van der Schee pakte op de laatste zondag op de 50 meter schoolslag een zilveren medaille én wist in een persoonlijk record zijn limiet te zwemmen voor deelname aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen (NJJK) in Eindhoven in het weekend van 14-16 juni 2018. Hij zal samen met Jesse Bruines, Thomas Burgmeijer, Martin Ruiter, Annelieke Stegink en Stefan Waalkens (na een jaar Amerika weer terug in Nederland) op het NJJK uitkomen voor Batavia Swim.

Kijk hier voor alle uitslagen.

Natuurlijk alle eer voor de zwemmers maar zeker ook speciale dank voor trainers Patrick Uppelschoten en Eddy Ruiter!