Publiek Clubkampioenschap Batavia Swim

Doordat de Coronamaatregelen steeds verder afgeschaald worden is het mogelijk georganiseerd een beperkt aantal bezoekers toe te laten bij de Clubkampioenschappen van Batavia Swim op zondag 4 juli 2021.

Bezoekers ouder dan 17 jaar dienen onderling 1,5m afstand te houden. Bezoekers jonger dan 17 jaar hoeven onderling geen afstand te houden, maar wel tot volwassenen die niet uit hetzelfde gezin komen. Dat betekent dat er plaats is voor max. 22 personen.

Als er zich meer dan 22 personen aanmelden dan wordt er voorrang gegeven aan de ouders van minioren (zwemmers t/m 11 jaar oud). Onder de rest van de aanmeldingen zullen we loten. 

Tijdens de clubkampioenschappen zal bij de toegang van de tribune dus een controle op aanmelding zijn. Als u geen aanmelding hebt en er geen plek meer is kunnen wij u helaas niet toelaten. Wij hopen op uw begrip en naleving van de afstandsmaatregelen, om het voor iedereen een gezellig evenement te laten zijn en om te voorkomen dat we als vereniging van handhaving een boete krijgen.  

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet.

Met vriendelijke groet
Team Batavia Swim