Scholierensport

Hallo basisschoolleerlingen, ouders en leraren,

Voor dit najaar heeeft Batavia Swim een leuk programma voor basisschooljeugd georganiseerd voor alle kinderen die van zwemmen houden. Let op! om mee te kunnen doen moet je minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma B.

5 Donderdagen Scholierensport
Op 5 donderdagen in oktober en november kun je deelnemen aan Scholierensport. Tijdens de 5 trainingen worden de verschillende zwemslagen behandeld. Deze trainingen zijn een goede voorbereiding op het Batavia’s Cool Swim Event dat gehouden wordt op woensdag 18 november. De donderdagen waarop Scholierensport plaatsvind zijn 15-22-29 oktober en 5 – 12 november van 17:45-18:45 uur in het wedstrijdbad van de Koploper. Let op! om mee te kunnen doen moet je minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma B.
Deelname aan Scholierensport kost € 5,00 per persoon

Woensdag 8 november – Batavia’s Cool Swim Event
Op woensdag 18 november vindt het Batavia’sCool Swim Event plaats voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisischool. Het programma bestaat uit een warming-up, een spel, een wedstrijd en een scholen estafette! Let op! om mee te kunnen doen moet je minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma B.
Er wordt een vergoeding van €5,– per school gevraagd.
Aanmelden voor het Batavia Cool Swim kan tot en met woensdag 11 november.

We zien julie graag komen. Meld je aan via het onderstaande formulier dan ontvang je vanzelf  de informatie, voor de verschillende activiteiten.

Met vriendelijke groet
Team Batavia Swim

 

Scholierensport deelnameformulier