Sponsoring

Wordt sponsor van Batavia Swim en geef de zwemmende jeugd van Lelystad een goede start.

Clubsponsor

Je wordt clubsponsor voor € 500 per seizoen. In ruil daarvoor krijgt u een logo vermelding op Roll-up banners die tijdens trainingen en wedstrijden langs het bad staan.
Het bedrijfslogo wordt geplaatst in een roterende banner met andere sponsoren op de homepage en in de sidebar van pagina’s op de website. Via een link komen bezoekers op uw website terecht.

Clubsponsor

Je wordt clubsponsor voor € 500 per seizoen. In ruil daarvoor krijg je een logo vermelding op Roll-up banners die tijdens trainingen en wedstrijden langs het bad staan.
Het bedrijfslogo wordt geplaatst in een roterende banner met andere sponsoren op de homepage en in de sidebar van pagina’s op de website. En links wordt aangebracht die verwijzen naar uw website.

 


 

Circuit sponsor

Onze zwemmers doen in de competitie mee aan een aantal circuits. Een circuit is een reeks van 3, 4 of 5 wedstrijden. Je kan sponsor worden van een circuit voor € 50 per wedstrijd in een circuit. Jouw bedrijf wordt dan als circuitsponsor vermeld op de uitnodigingen en uitslagen die rondgestuurd worden naar de zwemmers en de officials. Het bedrijfslogo zal geplaatst worden op de website in een roterende banner op de homepage en in de sidebar.

Circuits
• Swimkick – Minoren circuit – 3 wedstrijden (jeugd van 6 tot 11 jaar)
• Minoren – Junioren circuit – 3 wedstrijden (jeugd van 6 tot 11 jaar)
• Laco circuit – 4 wedstrijden (jeugd van 8 tot senioren)
• NZC competitie – 4 wedstrijden (jeugd van 8 tot senioren)
• Zuiderzee Master circuit – 5 wedstrijden (open voor 25 jaar en ouder)


Club van 100

Een eenmalige donatie van € 100 euro aan Batavia Swim. Als tegenprestatie wordt je op de Club van 100 pagina weergegeven met bedrijfslogo en link naar je website. Een anonieme vermelding is ook mogelijk.

 


Ben je geïnteresseerd in een van de sponsor mogelijkheden. Stuur dan een mailtje naar info@bataviaswim.nl