Toestemmingsverklaring

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u en anderen graag (laten) informeren over de vereniging en onze zwemsport activiteiten. Het promoten van de vereniging gebeurt meestal in de vorm van wedstrijdverslagen. In deze wedstrijdverslagen worden namen van zwemmers genoemd (voornaam – tussenvoegsel – achternaam) en er kan een foto bij het verslag geplaatst worden. De foto’s die Batavia Swim bij de verslagen plaatst zijn altijd samengestelde foto’s (van meerdere foto’s wordt 1 foto gemaakt, zie voorbeeld), een groepsfoto of een foto van een medaille uitreiking.

Deze verslagen kunnen in gedrukte media en op digitale platforms verschijnen. Batavia Swim werkt voor haar promotie met de volgende media en digitale platforms:

  • Gedrukte media: bijv. de Flevopost, de Stentor en eventueel andere dag- of weekbladen
  • Internet: website bataviaswim.nl, bijvoorbeeld wedstrijdverslag
  • Facebook: in een wedstrijdverslag dat op Facebook geplaatst wordt
  • Twitter: in een tweet
  • Instagram: in een post
  • Mailchimp: in een nieuwsbrief van Batavia Swim

 

Voor het vermelden van namen van zwemmers in wedstrijdverslagen en zwemmers op foto’s plaatsen hebben wij uw toestemming nodig. Op het toestemmingsformulier kunt u aangeven of u wel of niet akkoord gaat met het gebruik van naam en beeld door Batavia Swim.

Iedereen van 16 jaar en ouder mag het formulier zelf invullen. Voor zwemmers jonger dan 16 jaar vragen wij of de ouder/voogd het formulier in wil vullen. De persoonsgegevens zijn altijd op te vragen en te veranderen.

Heeft u nog vragen?
Dan kunt u een email sturen aan privacy@bataviaswim.nl.

Een voorbeeld van een samengestelde foto.

Een voorbeeld van een artikel in de Flevopost.