BATAVIA SWIM ZOMERKAMP 2023

Donderdag 31 augustus tot en met Zaterdag 2 september

Hallo allemaal,

We mogen weer een zomerkamp organiseren!

Na 3 jaar is het weer mogelijk om een zomerkamp te organiseren 😊 en wel van donderdag 31 augustus t/m zaterdag 2 september (15:00). Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereidingen ervan.

Bij deze willen we jou dus graag uitnodigen.

Waar gaan we naar toe
We gaan naar de RCN Camping in Zeewolde, op slechts een halfuurtje rijden. Deze locatie ligt aan het Veluwemeer, heeft een klein zwembad en de bossen zijn niet ver weg, ideaal om een paar dagen met elkaar door te brengen. Het plan is om in tenten te overnachten of caravan (indien van toepassing).

Het kamp is bedoeld voor onze leden, broertjes en zusjes van die leden zijn ook van harte welkom, mits ze diploma B hebben.

Op de website vind je alle informatie:
www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/flevoland/rcn-zeewolde

Kosten deelname
De kosten voor deelname van 3 dagen (t/m zaterdag 15:00) aan het kamp zullen per kind €45,00 bedragen. (Kinderen en jeugd ouder dan 12 jaar betalen €50,00)

Je kunt ook kiezen om 1 dag zomerkamp mee te maken. We verwachten dan dat je ‘s ochtends om 09:00 uur gebracht wordt en blijft tot 20:00 uur (op zaterdag tot max. 15:00 uur). De kosten bedragen €17,50 per kind.

De hele dag is verzorgd met eten en drinken.

Vrijwilligers
Om het kamp mogelijk te maken zijn wij op zoek naar ouders die één of meerdere dagen een taak op zich willen nemen. Door een paar uur te helpen met het bereiden van maaltijden, begeleiding of te blijven overnachten, helpt u mee het kamp tot een succes te maken. Daarnaast is het supergezellig.

Op het formulier kan ook aangegeven worden op welke momenten je beschikbaar bent om te helpen.

 

Hieronder vindt u het formulier en als u vragen heeft kunt u die stellen via:
jan.jager@bataviaswim.nl

 


AANMELDFORMULIER